Felhasználó név Jelszó

Elfelejtettem a jelszót

REGISZTRÁCIÓ

 Emlékezz rám

 


Rizikófelmérő és -csökkentő program

Életmód-diagnosztika

 

Szakembereink meggyőződése, hogy bármilyen, az egészség javítását célzó program csak akkor lehet sikeres, ha összhangban van a résztvevő személyiségével, életvitelével. Ezért kell részletesen feltérképeznünk az Ön életmódját.

Alapvetően három területet vizsgálunk: az étkezési szokásokat, a fizikai aktivitást, valamint a lelki és társas működést – ezen belül a szexuális életet is. Ha programunkat választja, táplálkozás- és mozgásrendszer-felmérésen, valamint stressz- és kozmetológiai felmérésen is részt vesz majd.

Igyekszünk kimutatni minden megbetegedési kockázatot, ám nem elégszünk meg annyival, hogy közöljük Önnel: min kellene változtatnia. Programunk különlegessége éppen abban rejlik, hogy Önnel egyetértésben, közösen dolgozzuk ki a megoldást. Együtt döntjük el, hogyan tudja mindennapi teendőihez, családi életéhez, személyiségéhez, ízlésvilágához igazítani az egészség megőrzését célzó táplálkozást és sportot.

Az orvosi diagnosztikai vizsgálatok párhuzamosan haladnak az életmód részletes feltárásával. Az eredmények összesítését követően egészségstratégiát dolgozunk ki, ami a szükséges terápiás beavatkozásokat és a kívánt életmód-változtatás részleteit is tartalmazza.

Szeretné behatóbban megismerni életmód-vizsgálatainkat? Lépjen kapcsolatba velünk! Töltse le ismertetőinket!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

 

Rizikofelmérő és -csökkentő program

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
Rizikófelmérő és -csökkentő szolgáltatáscsomagok, árak