Felhasználó név Jelszó

Elfelejtettem a jelszót

REGISZTRÁCIÓ

 Emlékezz rám

 


Rizikófelmérő és -csökkentő program

Életmódprogram

 

A Quintess Egészségközpont által nyújtott szolgáltatások két fő szakaszra bonthatók. Az első, diagnosztikus fázisban részletesen feltérképezzük az Ön egészségi állapotát és kockázatait. Ezután – Önnel együttműködésben − komplex életmódtervet alakítunk ki. Az egészség-stratégiában egyidejűleg igyekszünk csökkenteni a még ki nem alakult betegségek kockázatát és kezelni a már esetleg kialakult kórállapotokat. Holisztikus szemléletünkkel összhangban nemcsak a hagyományos értelemben vett betegségeket tartjuk szem előtt, hanem odafigyelünk más, az általános állapotot meghatározó tényezőkre -- például a kognitív teljesítőképességre vagy az érzelmi élet minőségére -- is.

Az életmód-program rendszeres találkozások során megvalósuló tanulási folyamat. Személyes kísérőink (coachaink) a négyszemközti együttlétek során fokozatosan hozzásegítik Önt ahhoz, hogy az egészség-stratégia kialakítása során rögzített ajánlásokat valóban be tudja illeszteni mindennapi életébe. Jól tudjuk: a krónikus betegségek megelőzése és sikeres kezelése gyakran hónapokkal az orvosi tanácsadást követően bukik el, mégpedig többnyire azért, mert az illetőnek nincs elég háttér-információja, motivációja ahhoz, hogy végigvigye a kitűzött programot.

Így egyszerre több irányból próbáljuk kedvezően befolyásolni az Ön életét. A megfelelő étrend kidolgozásakor természetesen a korábban kialakult étkezési szokásokból indulunk ki. Az egészség és a szellemi teljesítőképesség, a pszichés kiegyensúlyozottság késő öregkorig való megőrzéséhez nélkülözhetetlen heti 3-4 óra közepesen intenzív aerob -– fokozott levegő felhasználással járó –- testmozgás. Szakembereinkkel az Ön életviteléhez legjobban illeszkedő, Önnek legtöbb örömöt szerző edzésprogramot dolgozhatja ki. Pszichológusaink a stresszterhelés csökkentésében segítenek. Útmutatásukkal elsajátíthatja a stressz hatékony kezelését és fejlesztheti problémamegoldó készségeit. Mindezt masszázsterápiák és kozmetikai szolgáltatások egészítik ki.

Egyéni adottságaitól függően mindenkinek más és más időre van szüksége az új életmód megtanulásához. Ennek megfelelően több fokozatú életmód-edukációt kínálunk Önnek. Alapprogramunk 12 órás. Ezt egy, illetve két újabb 12 órás modullal kiegészítve áll össze a midi, illetve a maxi életmód-program.

Keressen meg minket! Tájékozódjék bővebben letölthető tájékoztató anyagainkból!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

 

 

 

Rizikofelmérő és -csökkentő program