Felhasználó név Jelszó

Elfelejtettem a jelszót

REGISZTRÁCIÓ

 Emlékezz rám

 A QUINTESS EGÉSZSÉGKÖZPONT ORVOSAI

 

Gulyás TAmás
Aneszteziológus és intenzív terápiás szakorvos, healthy hging életmód szakértő. Szakorvosi gyakorlatát és képesítését a BM Központi Kórházban, illetve a SOTE Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinikáján szerezte meg. Intenzív terápiás tevékenysége középpontjában a mesterséges táplálás kiemelt szerepet játszott. Szakvizsgája megszerzését követően a krónikus betegségek táplálkozás- és vitamin terápiája felé fordult, bár altató orvosi tevékenységét sem adta fel. Tanulmányozta a homeopátia, akupresszúra, trigger pont terápia, ayurvédikus orvoslás módszereit, bár egyiket sem műveli. Jelenleg a vitaminsziget.com és a Quintess orvosi szakértője, szakmai tanácsadója, felvilágosító cikkek szerzője. Külföldi továbbképzéseken és konferenciákon folyamatosan képzi magát.

 

dr. Horváth É. Monika
Belgyógyász, foglalkozás egészségügyi szakorvos, pszichoterapeuta. Belgyógyászként orvosi gyakorlatot a SE II. Belgyógyászati Klinikán szerzett, ahol az oszteoporózis és gasztroenterológia, hepatológia témakörökben végzett gyakorlati és tudományos munkát. Kandidátusi disszertációját, angliai kutatásait követően, a szabadgyökök és antioxidánsok májbetegségekben kifejtett szerepének vizsgálatából írta. 15 éves egyetemi klinikai gyógyító tapasztalatait követően figyelme a prevenciós orvoslás, pszichoszomatika, korai betegség diagnosztika és pszichoterápia felé fordult. A kutatási eredményeit több publikációban és nemzetközi konferencián mutatta be.

 

dr Kuklis EszterA Quintess Egészségközpont életmódprogram igazgatója. Általános orvos, természetgyógyász, életmód-tanácsadó. Fül-orr-gégészként kezdte pályáját, de érdeklődése a homeopátia, fitoterápia, életmód-terápia felé irányította. A vizsgák letétele után orvos-természetgyógyászként szerzett gyakorlatot. Különböző diétákat, kúrákat tervez, táplálkozási tanácsokat ad, komplex gyógyító-regeneráló programokat állít össze. Emellett tanít, újságcikkeket ír, továbbá léböjt- és életmódtáborokat vezet. Holisztikus szemléletű terapeuta, amit jelentős számú ismeretterjesztő írása is bizonyít.

 

dr. Magony MónikaBelgyógyász és kardiológus szakorvos, relaxációs tréner, healthy aging medicina diagnoszta. Több mint tíz éve gyógyít szakorvosként. Orvosként szerzett tapasztalatai ösztönözték a relaxációs tréneri ismeretek és gyakorlat megszerzésére. Több multicentrikus nemzetközi orvostudományi vizsgálatban vett részt, rendszeresen publikál – többek között − egészségügyi ismeretterjesztő médiumokban is.

 

 

Dr. Filippo Ongaro

 

A rendszerszemléletű medicina vezető tanácsadója. Tanulmányait a Ferrarai Egyetem orvosi karán végezte. Meghívott előadóként dolgozott a Kölni Sportegyetemen, majd az Európai Űrügynökség orvosa lett. Az itt eltöltött évek alatt többször vendégeskedett a houstoni Johnson Űrközpontban a NASA-nál, és a híres "Csillagvárosban", a Gagarin Űrhajósképző Központban is, ahol számos európai és nemzetközi tudóssal dolgozott együtt. Dr. Ongaro jelenleg is az Európai Űrügynökség konzultánsa. Munkássága során számtalan konferencia meghívott előadója volt űrgyógyítás, öregedésgátlás, nutrigenomika (genetikai alapú táplálkozástudomány), és endokrinológia (belső elválasztású mirigyek működésének élettanával foglalkozó tudomány) témákban. Dr. Ongaro jelenleg az olaszországi ISMERIAN Intézet (Treviso) orvosigazgatója, és tagja az Amerikai Klinikai Endokrinológiai Szövetségnek (AACE), a Nőgyógyászati Endokrinológia Nemzetközi Társaságnak (ISGE), valamint a Quintess Egészségközpont Tudományos Testületének. Dr. Ongaro két könyv szerzője, az olasz televízió és rádióműsorok gyakori vendége.

 

 

<< vissza