Felhasználó név Jelszó

Elfelejtettem a jelszót

REGISZTRÁCIÓ

 Emlékezz rám

 


gyermekprogram

Derék- és hátfájás. Lúdtalp. Kalapácsujj. Magas vérnyomás. Testsúlyproblémák. Pszichológiai problémák. Ízületi bántalmak. Epebántalmak. Csak néhány abból a hosszú sorból, amellyel kapcsolatban egyre gyakrabban hallhatjuk: „bárcsak gyermekkorban észrevették / kezelték volna...” Mert akkor még meg lehetett volna előzni, vagy legalább enyhíteni lehetett volna a bajt.

Az orvostudomány és a diagnosztikai módszerek fejlődésével a megelőzhető és tünetileg enyhíthető betegségek és panaszok sora egyre hosszabb lesz. Ami azt is jelenti, hogy a mai gyermekeknek elvileg egyre nagyobb esélyük van a hosszú és egészséges életre. Az elvi esély azonban csak akkor válik gyakorlati eséllyé, ha a szülő pontosan tudja, milyen életmóddal minimalizálhatja gyermekének genetikai és testi adottságaiból adódó rizikófaktorait, valamint képes az ennek megfelelően kialakított életmódot nem csupán megtanítani, de meg is szerettetni vele. Azért, hogy gyermeke később egész élete során úgy éljen, ahogy számára a legegészségesebb.

A Quintess Egészségközpont gyermekprogramjának célja, hogy állapotfelmérést követően a rizikófaktorok ismeretében egyénre szabott és a gyermek életvitelét messzemenően figyelembevevő javaslatokat tegyen a számára legegészségesebb életmóddal kapcsolatban. Szakembereink a táplálkozást, a testmozgást, a stresszoldó stratégiákat és bőrápolást is magában foglaló komplex életmódprogram kidolgozása mellett a program elsajátításában és gyermekkel való megszerettetésében is segítséget nyújtanak Önnek.

A Quintess Egészségközpont gyerekprogram legfőbb elemei: fájdalommentes mintavételt igénylő genetikai vizsgálat, gyermekgyógyászati állapotfelmérés, mozgás-szervrendszeri és táplálkozási felmérés, stressz-szint és szorongási hajlam vizsgálata. Mindezek alapján a szülőkkel közösen életmódtervet dolgozunk ki. Programunkról részletesen olvashat letölthető tájékoztatónkban.

Amennyiben szeretne a modern orvostudomány segítségével is gondoskodni gyermeke boldog jövőjéről, lépjen kapcsolatba szakembereinkkel!

 

 

pdf Mindent a Quintess Egészségközpont gyermekprogramról
Rizikofelmérő és -csökkentő program