Felhasználó név Jelszó

Elfelejtettem a jelszót

REGISZTRÁCIÓ

 Emlékezz rám

 


Quintess Rózsa Program
Rózsa Progarm Quintess Rózsa Program


Az utóbbi évtizedek orvostudományi kutatásai bebizonyították, hogy a helyes életmód kialakítása az egyik legfontosabb tényező a legtöbb magas rizikójú betegség elkerülésében. Ma még kevesen tudják, hogy sikerrel felvehető a harc komoly betegségekkel szemben is, és ebben a küzdelemben a hit és elszántság mellett döntő szerepe van az életmódnak, a táplálkozási szokásoknak, a mozgásnak, és a megfelelő stresszoldásnak.


Az egyik ilyen, női mivoltunkat leginkább megrázó betegség az emlőrák, amely nők ezrei között szedi áldozatait évről-évre.


A Quintess Egészségközpontban kidolgoztunk egy olyan életmódváltó programot, amely a nevét a rózsától kapta, attól a csodálatos virágtól, amely, amióta a világ-világ a nőiesség, a szépség, a vonzerő és egyben a harcias önvédelem, az ellenállás jelképe is. Bízunk abban, hogy Rózsa Programunk mind több betegségből kilábaló hölgynek nyújt majd segítséget, és ad egyben egészséges, örömteli életperspektívát.


Látogasson el a Quintess Egészségközpont­ba
és ismerkedjen meg a Rózsa erejével!

Dr. Dean Ornish, a Kaliforniai Egyetem klinikai orvos-professzora kutatásai szerint az életmód mélyreható megváltoztatásával megállítható, sőt vissza is fordítható bizonyos betegségcsoportok további állapotromlása, így az emlőrák kiújulásának kockázata is. Életmódváltó programjának hatékonyságát munkatársnője, a 2009-ben orvosi Nobel-díjat kapott Elizabeth Blackburn is alátámasztotta egy közös kutatás során.

 

Kinek javasoljuk a Quintess Egészségközpont Rózsa Programját?

Programunkat olyan mellrákkal kezelt hölgyeknek ajánljuk, akik tünetmentes állapotban vannak, és maguk is tenni szeretnének azért, hogy megelőzzék a melldaganat kiújulását.

 

A Quintess Rózsa Program elemei

Ornish étrend
Dr. Ornish igazoltan hatékony elmélete alapján pontos útmutatást adunk, hogyan változtasson étrendjén. Megtanulhatja, hogyan készítse el ételeit, hogy tud hozzájutni napi rendszerességgel a megfelelő alapanyagokhoz, hogyan tud egészséges, és mégis finom ételeket készíteni.
Mozgásprogram
Az Ön személyére szabott mozgásprogramot állítunk össze, melynek alapelemei a napi rendszerességű jóga és a séta.
Stresszkezelés
Relaxációs, meditációs stresszkezelő technikákra tanítjuk meg.
Motivációs (támogatói) csoport
Onkológus és onkológiában jártas csoportterapeuta vezetésével a közösség támogató erejének kihasználásával lehetőséget teremtünk az önfejlesztésre és a csoporterő megtapasztalására.

Jelentkezés, információ:

Árvai Éva
ügyfélkapcsolati vezető
Email: arvai.eva@quintessclub.com

---------------------------------------------------------------------------------------------

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

Tematika - teljes program
Háttérinformáció
Dr. Dean Ornish
Szakmai tájékoztató orvosoknak 

A programról >>

 

Kinek javasoljuk? >>

 

A program elemei >>


Információ >>