Felhasználó név Jelszó

Elfelejtettem a jelszót

REGISZTRÁCIÓ

 Emlékezz rám

 A QUINTESS EGÉSZSÉGKÖZPONT SZOLGÁLTATÁSAI


Szolgáltatásaink egy teljes épület -- az Ön egészsége, jó közérzete -- építőkövei. Megelőző orvosi tevékenységünk keretében rizikófelmérő és -csökkentő programunk első lépéseként megvizsgáljuk, milyen genetikai adottságokat örökölt, jelenleg orvosi szempontból milyen állapotban van, s feltárjuk azt is: életmódja miben veszélyeztetheti egészségét. Különösen nagy súlyt fektetünk arra, hogy a ma elérhető leghatékonyabb vizsgálatokkal azonosítsuk a megbetegedésnek már a kockázatát is, s lehetőleg még tünetmentes állapotban kiszűrjük az esetleges betegségeket. Gyermekprogramunkban hasonlóan járunk el, csak természetesen a kor adottságaihoz igazítjuk szolgáltatásainkat. Ha megismertük az Ön vagy gyermeke adottságait és állapotát, következhet a tulajdonképpeni betegség-megelőző munka, a rizikócsökkentés.

A megelőzés mellett a rendszerszemléletű orvosi módszertannal olyan nehezen javuló krónikus állapotok előmozdítására és gyógyítására összpontosítunk, amelyek az eddigi kezelések során nem mutattak lényeges változást, pontos hátterük még nem tisztázódott, illetve egy létező diagnózis mellett a kezelés nem kielégítő, és számos társtünet is nehezíti pácienseink életét. A rendszerszemléletű medicina olyan új módszerű orvoslás, amely a betegségek és a különböző tünetek közös gyökerét kutatja. A gyógyítás lényege, hogy nem korlátozódik egyes szervek, illetve betegségek kezelésére, hanem az emberi szervezetet teljes egészként vizsgálja és kezeli. A rendszerszemléletű medicina vezető orvosának, Dr. Filippo Ongaronak és szakmai csapatának célja, hogy megértse és helyreállítsa a betegei alapvető működési folyamataiban fellépő egyensúlyzavarokat. 

A Quintess Egészségközpont életmód programjai a megelőzésre és/vagy a gyógyításra vonatkozó orvosi diagnosztikai eredményekre építve kínálnak személyre szabott életmód fejlesztési stratégiákat a táplálkozás, mozgás és stresszkezelés területén. Külön felhívjuk figyelmét az első komplex hazai szekunder prevenciós szolgáltatásra, a Dr. Dean Ornish amerikai professzor eredményein alapuló Szívbarát programra, amelyet elsősorban azoknak ajánlunk, akiknek már volt szív- és érrendszeri problémájuk vagy fokozott kockázattal kell számolniuk e téren.

A  szekunder prevenciós programjaink között kiemelkedő szerepe van a Rózsa programnak. Ma még kevesen tudják, hogy sikerrel felvehető a harc a komoly betegségekkel szemben is. Ebben a küzdelemben az elszántság mellett döntő szerepe van az életmódnak, a táplálkozási szokásoknak, a mozgásnak, és a stresszoldásnak. Ilyen betegség az emlőrák.  Programunk olyan mellrákkal kezelt hölgyeknek ajánljuk, akik tünetmentes állapotban vannak, és maguk is tenni szeretnének azért, hogy megelőzzék a melldaganat kiújulását.

Tekintse át a Quintess Egészségközpont szolgáltatásait! Gondolja át, tanácskozza meg szakembereinkkel, melyek azok a programok, amelyek Önnek és szeretteinek is hasznára válnának!