Felhasználó név Jelszó

Elfelejtettem a jelszót

REGISZTRÁCIÓ

 Emlékezz rám

Padabhjanga lábmasszázs

 

Ájurvédikus olajjal végzett indiai lábmasszázs. Térdtől lefelé a lábszárat, a lábfejet és a talpat masszírozzuk, illetve bizonyos marmapontokat kezelünk helyi nyomással, körkörös dörzsöléssel.A marmák serkentésével élénkíthető a tudat és a test közötti kapcsolat. A marmák nem felszíniek, hanem a rendszer mélyébe hatolnak, akárcsak az akupresszúrás pontok. A marmák történelmi háttere az ősi indiai gyógyításra vezethető vissza. Kapcsolatban állnak a test energiarendszerével, az elmével, a pránával (életerővel), kulcsfontosságú pontok, amelyek összekötik a belső tudatot a fizikai szervekkel. Olyan helyek, ahol izmok, csontok, szalagok, izületek találkoznak. Stimulálásukkal elősegítjük a blokkok feloldását, az energiaáramlás javulását, a rejtett energiatartalékok felszabadítását. A marmaterápia az energetikai gyógyítás eszköze, mely prevenciós illetve gyógyító jelleggel is alkalmazható.

A marmapontok kezelése által javul a nyirokkeringés, segíti az anyagcsere folyamatokat. Kellemesen relaxál, harmonizálja a testet és a lelket.

Immunerősítő, stresszoldó, általános fájdalomcsillapító hatású. A duzzadt láb fájdalmait és a krónikus mozgásszervi panaszokat is enyhíti. Oldja a testi-lelki feszültségeket, segít alvászavaroknál. Ápolja és táplálja a bőrt, csökkenti a bőrszárazságot és a lábizzadást.

A kezelés forró gyógynövényes lábáztatással kezdődik, amely 20 percig tart. Utána a masszőr a marmapontokon nyomó, majd simító mozdulatokat alkalmaz.

<< vissza