Felhasználó név Jelszó

Elfelejtettem a jelszót

REGISZTRÁCIÓ

 Emlékezz rám

Thalodal, sportmasszázs

 

A sajátságosan kialakított, irányított mélysimítások megnyugtatják és táplálják a belső energiákat, elősegítik megfelelő működésüket. A mozdulatok hatással vannak a mélyebb szövetekre, a belső szervek működésére, az idegpályákra és a finomabb energiákra.


A masszázs mozdulatai összekapcsolják a test különböző részeit egy egységbe, így hatással vannak a mélyebb szövetekre, a belső szervek működésére, az idegpályákra és a finomabb energiákra. Az ájurvédikus gyógynövényeket és gyógyolajokat az őselemekkel és a dosákkal összhangban használják, így szabályozva működésüket a testben. Ezáltal csökkentik a tüneteket, illetve gyógyítják a betegségeket, miközben különböző gyógytermékekkel fokozzák a hatást.

A váta és kafa dosa harmonizálására használatos kezelés. Az autentikus gyógyolajok és gyógynövényőrlemények megmozgatják az adott dosát, és segítenek elszállítani a felhalmozódott salakanyagokat. A gyógyolajok kenik a bőr mélyebb rétegeit, a gyógynövények segítségével pedig oldódnak a lerakódások. Megőrzi az egészséget, gyógyítja a fennálló betegséget, serkenti a keringést, támogatja a prána (életerő) folyását a testben.

A kezelés főleg mozgásszervi panaszok esetén jó hatású, fokozza az ellenálló képességet, segít ízületi problémák, derék-, hátfájás esetén. A rendszeresen igénybevett kezelés gátolja a méreganyagok felhalmozódását a szervezetben. Megelőzi az idős korhoz társuló váta betegségeket, mint például a fájdalom, duzzadt ízületek, köszvény, megereszkedett izmok.

A kezelés speciális fa masszázságyon ülve, hason illetve háton fekve történik, meghatározott sorrendben következő, hosszú mélysimításokkal. A kezelés során a mellkast és a hasat is átdolgozzuk. A masszázst szabad bőrfelületen végezzük, hölgyeknek papír fehérneműt, uraknak ágyékkötőt biztosítunk. A masszázs során bő, meleg, jellegzetes illatú ájurvédikus gyógyolajat használunk. Javasolt időtartam 60 perc, az egészség megőrzése céljából heti rendszerességgel, az első héten háromszor, később heti 1 alkalommal. A megbomlott dosák helyreállítására kúraszerűen, 7-10-14 napos kezelés javasolt, a problémától függően minden nap, minden másnap vagy harmadnap.

<< vissza