Felhasználó név Jelszó

Elfelejtettem a jelszót

REGISZTRÁCIÓ

 Emlékezz rám

Udvartana, testradír

 

Az udvartana (jelentése: támogató) autentikus ájurvédakezelés, gyógynövény-őrleménnyel végzett szinkronmasszázs, melyet két masszőr végez egyszerre. Célja a test kondíciójának javítása. A masszázs serkenti a nyirok- és vérkeringést, megerősíti a petyhüdt izmokat.A kezelés bőrradírként jótékony hatással van a bőrre, segít a felső elhalt hámsejtek eltávolításában, megújítva, felfrissítve, puhítva azt.

Az udvartana segítségünkre lehet a túlsúlyosság csökkentésében, kafa típusú ízületi problémák kezelésében, valamint a méreganyagok, lerakódások eltávolításában. A kezelés az egyik legsikeresebb alakformáló eljárása az ájurvédának, miközben csökkenti a narancsbőrt is.

A kezelés speciális fa masszázságyon, háton és hason fekve történik, száraz gyógynövény őrleménnyel. Két masszőr dolgozik egyszerre, egymással tökéletes összhangban, meghatározott sorrendben következő kisebb-nagyobb spirális, dörzsölő mozdulatokkal a test mindkét oldalán. Mély, erőteljes, intenzív tisztító eljárás, melynek során enyhe fájdalom jelentkezhet. A masszázst szabad bőrfelületen végezzük, hölgyeknek papír fehérneműt, uraknak ágyékkötőt biztosítunk. A kezelés során a test teljesen ki van takarva, a mellkas és a has is átdolgozásra kerül.

Javasolt időtartam 45-60 perc. Egészségmegőrzés céljából heti rendszerességgel, kafa felhalmozódás esetén három naponként érdemes járni a kezelésre. Testsúlycsökkentés és alakformálás céljából minimum 12 masszázs javasolt, kúraszerűen. A beavatkozás után 15-20 perc ájurvédikus gőzszauna használata ajánlott a hatás fokozására.

<< vissza