Felhasználó név Jelszó

Elfelejtettem a jelszót

REGISZTRÁCIÓ

 Emlékezz rám
Hagyományos kínai medicina Hagyományos kínai medicina

A hagyományos kínai orvoslás az ideg- és hormonrendszeren, valamint szervezetünk energetikai rendszerén keresztül fejti ki a hatását. Azzal éri el kivételes hatékonyságát, hogy egy időben több oldalról támogatja testünk öngyógyító folyamatait. Legalapvetőbb módszere az akupunktúra és a kínai gyógynövénykezelés, amelyeket diétaterápia, masszázs, köpölyözés, moxaégetés, mozgásterápia, valamint meditáció egészí...

tovább
Elakizhi, olajos-gyógynövényes labdacsos kezelés Elakizhi, olajos-gyógynövényes labdacsos kezelés

A „kizhi” szó labdacsot, az „illa” levelet jelent. A labdacsokat különböző anyagokkal töltik meg, az elakizhi apróra vágott, gyógyolajban párolt gyógynövényeket tartalmazó labdacsot használ.

tovább
Manalkizhi, labdacsos kezelés Manalkizhi, labdacsos kezelés

A manalkizhi száraz melegítő kezelés, kősó és homok keverékével töltött, meleg vászon labdacsokkal ütögetve melegítik fel az egész testet. A kezelés célja elsősorban a zsíroldás és súlycsökkentés, de hatásos reumatikus problémák esetén (izom vagy ízületi fájdalmak), továbbá stimulálja a vérkeringést és az idegrendszert is.

tovább
Sirodhara, olajcsorgatás a homlokra Sirodhara, olajcsorgatás a homlokra

A sirodhara a leggyakrabban alkalmazott előkészítő (kiegészítő) eljárás: gyógyolaj vagy gyógynövényes főzet fonalszerű csorgatása a homlokra. Testmasszázsok után vagy testmasszázsok helyett is − ha az ellenjavallt – ajánlott.

tovább