Felhasználó név Jelszó

Elfelejtettem a jelszót

REGISZTRÁCIÓ

 Emlékezz rám

Yumeiho masszázs

 

E japán masszázs olyan komplex, ízületstimuláló és energetikai elemeket is tartalmazó egésztestgyúrás, amelynek célja a test szimmetriájának, és ezzel harmonikus működésének fenntartása vagy visszaállítása.


Speciális gyúrás és sajátos manipulációs technika ötvözete, alapja a „testsúlyközpont-eltolódás” elmélete: a test szimmetriájának megbomlása betegséghez vezet, annak visszaállításával viszont helyreállítható az egészség.

A technika erősen kötött: nemcsak a fogások pontos kivitelezése követelmény, hanem azok sorrendje is meghatározott. Három technikát ötvöz: speciális nyomó-gyúrás, akupresszúra, manuál terápiás fogások. Érinti a főbb meridiánokat, az akupresszúrás pontokat, továbbá a mikrorendszereket (fül, arc, talp, fej, tenyér).

A csípőkeresztcsont-ízület dinamikájának helyreállításával, az ízületek lágy manipulációs kimozgatásával és izomlazítással az energiablokkok oldódnak, a két testfél szimmetriája visszaáll. Egészséges emberek testi-lelki-szellemi teljesítőképességét fokozhatjuk vele, valamint a mozgásszervi és a belső szervi betegségek kezelésében is jó eredményeket érhetünk el.