A Quintess Tudásközpont nonprofit szervezet továbbképző sorozatának soron következő, november 26-i oktatása, az Emberi Erőforrások Minisztériumának 21/2021 számú egyedi utasítása alapján ONLINE kerül megrendezésre. A 16 pontos továbbképzés regisztrált résztvevőink számára 3 napon keresztül, 2021. november 26-27-28-án lesz elérhető a Quintess weboldalán.


A tanfolyam lebonyolításának részletei


A 8 előadásunk péntek reggeltől vasárnap éjfélig bármikor, bármilyen sorrendben, akár többször is megtekinthető lesz. A 16 továbbképzési pont feltétele az előadásokhoz kapcsolódó vizsgateszt sikeres kitöltése. Minden előadáshoz 2-2 db tesztkérdés kapcsolódik. A teszt kitöltésének nincs időkorlátja, visszaküldési határideje november 28., vasárnap éjfél..

Az Oftex portálon történő jelentkezést, valamint a tanfolyam részvételi díjának (6000 Ft) átutalását követően, november 26-án, reggel 8 órakor e-mailben kapják meg a tanfolyam pontos linkjét.


A 6000 Ft részvételi díjat kérjük a Quintess Tudásközpont Közhasznú Nonprofit Kft. CIB Bank Zrt-nél vezetett 10702095-67661956-51100005 számlájára legkésőbb november 25-ig átutalni. A megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni az alábbiakat: tanfolyami részvételi díj, résztvevő neve. Amennyiben a tanfolyam díját költségként el tudják számolni, az oftex portálon történő regisztrációnál kérjük megadni vállalkozásuk adószámát is.


Az előadásokhoz kapcsolódó kérdéseiket a résztvevők a tudaskozpont@quintess.hu e-mail címre küldhetik el. Az előadók válaszát rövid időn belül továbbítjuk Önökhöz.


Köszönjük együttműködésüket az új továbbképzési formában is!

 

Quintess Tudásközpont Orvostovábbképzés 2021. nov.26.

Quintess Tudásközpont 2021. nov.26. Quintess Tudásközpont 2021. nov. 26. Quintess Tudásközpont orvostovábbképzés 2021.11.26.

Felhasználó név Jelszó

Elfelejtettem a jelszót

REGISZTRÁCIÓ

 Emlékezz rám

Quintess Egészségközpont


A Quintess Egészségközpont­ban az egészségmegőrzés legkorszerűbb diagnosztikai és terápiás módszereinek magyarországi bevezetésén dolgozunk.
Szakembereink meghonosították hazánkban a genetikai-, az állapot- és az életmódkockázatok integrált felmérésén alapuló, személyre szabott prevenciós programokat.
A Quintess Egészségközpont­ban került bevezetésre Magyarországon a jelenleg egyetlen evidencia-alapú életmódterápiás program –, a szív- és rákbetegségek bizonyos formáinál a visszaesési kockázat csökkentésére.
A rendszerszemléletű orvoslás hazai bázisának megteremtésével pedig a krónikus betegek gyógyulási esélyeit kívánjuk növelni.
A rendszerszemléletű medicináról és az Egészségközpont szolgáltatásairól készült video >>


Rendszerszemléletű orvoslás


Tudta-e, hogy a krónikus betegségek hátterében gyakran az alapvető élettani folyamatok egyensúlyának felbomlása áll, ami feltárható és korrigálható?

A Quintess Egészségközpontban olyan nehezen javuló krónikus állapotok előmozdítására és gyógyítására összpontosítunk, amelyek az eddigi kezelések során nem mutattak lényeges változást, pontos hátterük még nem tisztázódott, vagy egy létező diagnózis mellett a kezelés nem kielégítő.
A 21. század tudományos eredményeit alkalmazva, korszerű diagnosztikai eszközök segítségével állítjuk helyre a testi és lelki tüneteink hátterében kialakuló kóros állapotváltozásokat.Megelőző orvoslás


Tudta-e, hogy a gének "ki- és bekapcsolhatók", hogy valóban növelhető az egészségben töltött évek száma?

A preventív géndiagnosztika, az állapot- és az életmódkockázatok integrált felmérése segítségével az Ön rizikótérképe alapján személyre szabott életmódprogrammal kiemelkedő eredményeket lehet elérni. A genetikai vizsgálat célja, hogy a valódi megelőzéshez adjon támpontokat az egyénnek és az orvosnak egyaránt. Ez azt jelenti, hogy már akkor tudunk védekezni a betegségekkel szemben, amikor még semmi eltérés nincs.
A Quintess Egészségközpont szakemberei elsőként honosították meg hazánkban a genetikai-, az állapot- és az életmódkockázatok integrált felmérésén alapuló, személyre szabott prevenciós programot.Életmód orvoslás


Tudta-e, hogy ma már bizonyított tény, hogy az életmód fejlesztésével a betegségek jelentős része megelőzhető, lassítható, megállítható, és bizonyos esetekben vissza is fordítható?

Dr. Dean Ornish, amerikai orvosprofesszor több mint 30 évvel ezelőtt elindított kutatásaival elsőként igazolta tudományosan, hogy gyógyszerek és műtét alkalmazása nélkül, pusztán átfogó életmódváltoztatással akár súlyos koszorúér megbetegedések is visszafordíthatók.. Életmódprogramjáról beigazolódott, hogy eredményesen alkalmazható bizonyos rákbetegségek kiújulási esélyének csökkentésére is. Az általa kidolgozott Spektrum, olyan egészségprogram, amely amellett, hogy nem lemondásra és áldozatvállalásra, hanem az élet örömeire épít, személyre szólóan segít az életmódváltás gyakorlati megvalósításában.
A Quintess Egészségközpont vezette be Magyarországon a jelenleg egyetlen evidencia-alapú életmódterápiás programot, (az Ornish-módszert) a szív- és rákbetegek visszaesési kockázatainak csökkentésére.