Felhasználó név Jelszó

Elfelejtettem a jelszót

REGISZTRÁCIÓ

 Emlékezz rám

 


 

RÓLUNK ÍRTÁK


Fordulat a XXI. századi orvoslásban

 • Dr. Filippo Ongaro, a rendszerszemléletű medicina európai nagykövete szerint csökkenteni kell a gyakorlati orvoslás lemaradását a tudományos eredményektől. A friss tudományos eredményekre alapozott, egész életen át tartó, személyre szabott egészségprogram azonban a közgondolkodás megváltoztatását, egyéni szinten is gyökeres szemléletváltást és előbb-utóbb a prevenció állami támogatását is feltételezi. A nemrég útjára indított non-profit Quintess Tudásközpont és a Quintess Egészségközpont meghívására Magyarországra látogató, nemzetközi hírű szaktekintély ”Úgy egyél, hogy jól legyél” címmel a napokban könyvet is megjelentetett
  betegszoba.hu (2011. 12. 09.)


Elizabeth Blackburn a rövidülő kromoszómáról, a valószínűségről és a tudomány betilthatatlanságáról

 • Két évvel ezelőtt hatásvadász kommentárok szerint az örök élet titkának felfedezéséért kapott orvosi és élettani Nobel-díjat Elizabeth Blackburn. Hogy mivel foglalkozik valójában kevesen tudják, értik. Az amerikai molekuláris biológus a személyre szabott orvoslással foglalkozó Quintess Tudásközpont megnyitójára érkezett hazánkba.
  Magyar Nemzet (2011. 10. 29.)


Intézménye is lett a preventív orvoslásnak Budapesten

 • A preventív orvoslás személyre szabott életmóddal megnöveli az egészségben töltött évek számát és csökkentheti az egészségügyi rendszer finanszírozási problémáit. Mindez pedig már intézményi keretek között működhet.
  hvg, 2011. október 26.


"Nem a halhatatlanság receptjét keressük"

 • Nem a halhatatlanság receptjét keressük, hanem azt kutatjuk, hogy hogyan lassítható a biológiai öregedés folyamata, miként tolható ki az egészség életszakasza - hangsúlyozta a Nobel-díjas Elisabeth Blackburn molekuláris biológus hétfőn, a Magyar Tudományos Akadémián, a Quintess Tudásközpont megnyitóján.
  hvg (2011. 10. 24.)


Tanítsunk egészséget!

 • Az életmódunk tesz beteggé – ne engedjük! Röviden így foglalható össze a Budapesten most megnyílt Quintess Tudásközpont elkövetkező tevékenységének lényege. Hogy nem valami gyanús csodadoktorságról van szó, arra nézve garancia, hogy a megnyitón egy Nobel-díjas orvos is jelen volt.
  utazonet.hu (2011. 10. 01.)


Megnyílt a Quintess Tudásközpont


MTI, 2011. 10. 24. – Elizabeth Blackburn Nobel-díjas: nem a halhatatlanság receptjét keressük