Felhasználó név Jelszó

Elfelejtettem a jelszót

REGISZTRÁCIÓ

 Emlékezz rám

 

QUINTESS, AZ EGÉSZSÉG ESSZENCIÁJA

  • Szeretné minél tovább megőrizni fiatalkori fizikai és szellemi teljesítőképességét?
  • Tenne azért, hogy megelőzze vagy legalábbis lassítsa az életkor előrehaladtával egyre gyakoribbá váló egészségügyi problémák kialakulását?
  • Szívesen megtudná, hogy egészségének megőrzése érdekében mely szerveire, életmódjának mely területeire kellene jobban odafigyelnie?
  • Gyakran szenved olyan tünetegyüttesektől, amelyek nem sorolhatók be egyetlen megszokott betegség-kategóriába sem? Esetleg komplex egészségügyi problémákkal küszködik, melyek akár egyszerre okoznak gyulladásos reakciókat, immun- és idegrendszeri tüneteket, emésztőszervi panaszokat,  szív- és érrendszeri problémákat?
  • Volt már akut koszorúér-problémája, és szeretné elkerülni, hogy a bajnak folytatása legyen?
  • Próbált már saját elhatározásból vagy szerettei tanácsára egészségesebben élni, mégsem tapasztalta az ígért kedvező hatásokat?
  • Szeretné megtudni, hogy gyermekének genetikai adottságai és kockázati tényezői alapján milyen betegségek kialakulására lehet nála számítani, s mit tehet Ön szülőként, nagyszülőként a megelőzés érdekében?


Amennyiben egyetlen kérdésre is IGEN-nel válaszolt, javasoljuk: mielőbb vegye fel a Quintess Egészségközpont munkatársaival a kapcsolatot! Kérdését telefonon vagy e-mailben is eljuttathatja hozzánk. Szakértőink örömmel válaszolnak Önnek. 

A Quintess Egészségközpont programjai nemzetközileg igazolt kutatási eredményekre támaszkodnak, kidolgozásukban a hazai orvostudomány szaktekintélyei vettek részt. Hiszünk abban, hogy a megelőzés és a személyre szabott gyógyítás a 21. század orvoslása. A Quintess Egészségközpontban megtapasztalhatja, hogy az egészséges életmódnak nem kell lemondással, terhekkel járnia. Ellenkezőleg: mindez pozitív élmények és öröm forrása lehet. Kezdeményezésünk nem ok nélkül kapott bőséges médiavisszhangot. Tájékozódjon  programjainkról! Kérjen ingyenes ajánlattervezetet szakembereinktől saját, vagy akár szerettei részére is!