Felhasználó név Jelszó

Elfelejtettem a jelszót

REGISZTRÁCIÓ

 Emlékezz rám

 


 

A Quintess 2008-as alapítása óta az egészségmegőrzés legkorszerűbb diagnosztikai és terápiás módszereinek magyarországi elterjesztésén dolgozik. Szakembereink meghonosították hazánkban a genetikai-, az állapot- és az életmódkockázatok integrált felmérésén alapuló, személyre szabott prevenciós programokat.

A Quintess vezette be Magyarországon a jelenleg egyetlen evidencia-alapú életmódterápiás programot, az Ornish-módszert, a szív- és rákbetegek visszaesési kockázatainak csökkentésére.

A rendszerszemléletű orvoslás bevezetése a krónikus betegek gyógyulási esélyeit kívánja növeli. A módszertan alapja, integrálni a tudományosan bizonyított életmódi elemek, a genetika, és az étrend-kiegészítők alkalmazását a hagyományos orvosi kezelések folyamatába.

A Quintess Egészségközpont mellett működő Tudásközpont fő célkitűzése a megelőző, személyre szabott orvoslás elveinek,  módszereinek oktatása és népszerűsítése mind a szakemberek,  mind a laikusok körében.

A Quintess hazai orvos-csapatát erősíti a megelőzés és a rendszerszemléletű orvoslás egyik kiemelkedő európai nagykövete,  Dr. Filippo Ongaro, aki egyben a magyarországi Quintess nemzetközi orvos-igazgatója. Dr. Ongaro a kölni Európai Űrhivatalban kutatta az űrhajósok gyorsított öregedésének folyamatát az űrben, majd kidolgozta felkészítő és rehabilitációs programjukat.